Heidi De Vare är en begåvad skådespelerska som bor i en stad ovanför molnen. En drömlik stad av ordning byggd på drömmar och goda ambitioner. Heidi är engagerad i pjäser och försöker på alla sätt smälta in i sin roll som skådespelerska men har invärtes ett hål i sitt hjärta, en längtan efter någonting annat hon inte kan begripa. En dag blir hon kontaktad av en hemlig beundrare som erbjuder henne en möjlig utväg ur hennes dilemma. Att följa hans instruktioner och bege sig till staden under molnen, som är raka motsatsen till staden ovanför molnen, en mörk plats av destruktivitet och kaos, där hon ska få reda på sanningen om sitt öde.

Vem är den osynlige mannen och vad betyder detta för Heidis liv?

Ladda ner novellen som en PDF-fil här:

http://www.andreasingo.se/Stjarnsyndromet/Stjarnsyndromet.pdf